Verificare Tehnica Atestata

Verificarea tehnica atestata, conform legilor romanesti in vigoare, este certificatul de garantie prin care un proiect este aprobat si asumat de catre un specialist in domeniu. Atestatul si stampila de verificator tehnic sunt obtinute in urma unui examen riguros in care experienta in domeniu (minim 8 ani) si portofoliul de lucrari sunt criterii eliminatorii.

 In cadrul echipei noastre, verificarea tehnica atestata la cerintele A1 ( Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii ; miniere ; edilitare si de gospodarie comunala cu structura din beton, beton armat, zidarie, lemn) si A2 (Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii; miniere; edilitare si de gospodarie comunala cu structura de rezistenta din metal, lemn) este efectuata de catre Dl. Prof. Univ. Dr. Constantin PAVEL, vicepresedintele comisiei de evaluare a verificatorilor tehnici din cadrul MDRL, minister care emite aceasta certificare.

Prezenta pe documentatia de executie sau de autorizare a stampilei unui verificator atestat de proiecte competent in domeniu, pe langa obligativitatea ei, este si un pasaport al conformitatii calitatii si conformitatii acesteia cu standardele si normativele in vigoare.«Inapoi