Expertizare Tehnica

Expertizarea tehnica reprezinta actul de cea mai inalta calificare efectuat de catre un specialist in domeniu. Aceasta activitate presupune identificarea deficientelor unor constructii noi sau cu varste respectabile , de cele mai multe ori pe baza unor franturi de informatii, a unor date empirice sau contradictorii. 

Expertul tehnic are misiunea de a interpreta corect si obiectiv aceste date. si pe baza unor rationamente ingineresti remarcabile sa puna un diagnostic corect "bolnavului", astfel incat sa prescrie masuri de punere in siguranta ale structurii si ale vietii si integritatii celor care locuiesc sau lucreaza in ea.

Expertul este solidar atat moral, cat si in fata legilor cu solutia propusa. O expertiza efectuata profesionist si aplicarea prescriptiilor ei poate duce la salvari de vieti omenesti si la reducerea substantiala a pagubelor materiale in cazul unui cutremur puternic de pamant.

Avand in vedere complexitatea muncii de expert, aceasta calificare este accesibila specialistilor ingineri cu cel putin 15 ani de experienta in domeniu, si cu un portofoliu bogat de lucrari.

In cadrul echipei noastre, serviciile de expertiza tehnica atestata la cerintele A1 ( Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii ; miniere ; edilitare si de gospodarie comunala cu structura din beton, beton armat, zidarie, lemn) si A2 (Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii; miniere; edilitare si de gospodarie comunala cu structura de rezistenta din metal, lemn) sunt efectuate de catre Dl. Prof. Univ. Dr. Constantin PAVEL, presedintele comisiei de evaluare a verificatorilor tehnici din cadrul MDRL, minister care emite aceasta certificare.«Inapoi