Dr. Ing. Mihai PAVEL

Ing. Mihai PAVEL s-a nascut la 29 Martie 1978 in Bucuresti.

A urmat cursurile Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole Bucuresti, absolvita in anul 2002 cu media anilor de studii 9,43 si media examenului de diploma 10,00.

Absolvent in anul 2003 al cursului de studii aprofundate, la Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, specializarea “Metode Avansate de Calcul al Structurilor”.

A urmat in perioada septembrie 2003-iulie 2004 un curs de specializare la “International Institute of Seismology and Earthquake Engineering”, Tsukuba Japonia, obtinand o diploma de specializare in Inginerie Seismica.

Doctorand din anul 2004, la Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, cu tema “Cercetari privind controlul raspunsului seismic utilizand amortizori acordati”.

Pana in octombrie 2007, a detinut functia de asistent universitar la Catedra de Constructii din Beton Armat, Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

A participat cu lucrari la conferinte nationale si internationale in perioada 2004-2007.
 

La data de 15 Mai 2009 a sustinut public, la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, teza de doctorat cu titlul "Cercetari privind controlul raspunsului seismic prin amortizori acordati" «Inapoi